Mercedes autosleutel bijmaken2020-05-28T16:07:10+02:00

Mercedes autosleutel bijmaken

Een Mercedes autosleutel bij laten maken bij ons is goedkoper, sneller en makkelijker dan bij de dealer. We komen met onze servicebus langs bij u op locatie en maken een sleutel bij terwijl u wacht. Ook als u beide sleutels kwijt bent, kunnen we sleutels bijmaken. Zelfs autosleutels met afstandsbediening en transponder maken is voor ons geen enkel probleem. Heeft u een Mercedes autosleutel nodig? Bel 06 38 273 588 of vul het contactformulier in.

  • Tot 50% goedkoper dan de dealer
  • Service op locatie: we komen bij u langs om de sleutel bij te maken
  • Ook voor sleutels met afstandsbediening (denk aan Mercedes Smart Key)
  • Snelheid: uw sleutel is klaar terwijl u wacht

Doordat we met de nieuwste software werken, programmeren en maken we voor de meeste Mercedes modellen snel en goedkoop een nieuwe sleutel.

Bel direct voor een prijs en afspraak!
06 38 273 588

Mercedes autosleutel bijmaken prijs

De kosten voor het maken van een Mercedes sleutel kan bij ons tegen een zeer concurrerende prijs Deze prijzen zijn vaak tot wel de helft goedkoper dan bij een officiële Mercedes dealer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Autosleutel zonder afstandsbediening

Autosleutel met afstandsbediening

Vooraf kunnen we geen exacte prijs noemen; dat verschilt namelijk per model. We geven u graag een vrijblijvende offerte op maat. Een offerte vraagt u eenvoudig op via de onderstaande buttons. Het bijmaken van een sleutel doen we bij u op locatie op of bij onze autosleutel service in Zwijndrecht of Etten-Leur.

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Mercedes Smart Key bijmaken

De Mercedes Smart Key werkt op infrarood en radiofrequentie waardoor hij met uw auto ‘praat’. Naast dat u de auto kunt openen met deze sleutel, slaat de smart key gegevens op zoals de kilometerstand en het chassisnummer. Het is daarom iets ingewikkelder om een Mercedes Smart Key bij te maken, maar niet onmogelijk. Met onze speciale software kunnen we een smart key voor uw Mercedes bijmaken.

Sleutel met afstandsbediening of transponder

Sleutels met een afstandsbediening of transponder (chip) maken we zonder problemen. Heeft u al een sleutel, maar valt de auto na een paar seconden steeds uit? Dan herkent uw auto de transponder niet. In dat geval kunt u ook bij ons terecht, we herprogrammeren de autosleutel dan voor u. In de meeste gevallen zijn we tot wel de helft goedkoper dan de officiële dealer.

Autosleutel voor alle modellen

Voor vele Mercedes modellen zijn we in staat een autosleutel bij te maken. Bel 06 22 386 228 of vul het contactformulier in om erachter te komen of we een sleutel voor uw auto op voorraad hebben liggen. We hebben ervaring met het bijmaken van sleutels voor de volgende Mercedes modellen:

A-Klasse
B-Klasse
C-Klasse
CLA
CLS
E-Klasse
G-Klasse
GLA
GLB
GLC
GLS
S-Klasse
V-Klasse
X-Klasse

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Wanneer een nieuwe autosleutel maken?

Een extra Mercedes sleutel bij laten maken is nodig wanneer:

  • U één of beide sleutel(s) kwijt bent
  • Uw autosleutel het niet goed meer doet
  • U een extra autosleutel nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer uw zoon of dochter zijn of haar rijbewijs heeft gehaald.

Bent u beide autosleutels kwijt? Dan openen we uw auto met speciale software. Vervolgens programmeren we nieuwe sleutels voor u. Neem voor meer informatie contact op via 06 22 386 228 of te mailen naar info@autosleutels-nederland.nl.

Ben ik verzekerd voor een kwijtgeraakte sleutel?

Met een WA beperkt casco of All-risk autoverzekering bent u in de meeste gevallen verzekerd wanneer uw sleutel wordt gestolen. Kwijtgeraakte sleutels worden minder snel vergoed. Let op: dit verschilt per verzekeraar. U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar om erachter te komen waar u precies voor bent verzekerd.

Andere merken

Autosleutels Nederland heeft, naast het bijmaken van Mercedes sleutels, ervaring met het goedkoop en snel bijmaken van sleutels voor vrijwel alle automerken.

Bezoek onze sleutelshop

In Zwijndrecht en Etten-Leur hebben we een servicepunt waar u terecht kunt. We zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Maandag kunt u op afspraak langskomen. Het bijmaken van autosleutels kunnen we ook bij u op locatie doen.

Telefoon: 06 38 273 588
E-mail: info@autosleutels-nederland.nl

Openingstijden

Maandag:            op afspraak
Dinsdag:               09:00 – 17:30 uur
Woensdag:          09:00 – 17:30 uur
Donderdag:         09:00 – 17:30 uur
Vrijdag:                09:00 – 17:30 uur
Zaterdag:             09:00 – 17:00 uur
Zondag:               gesloten

Sleutelservice Zwijndrecht

Buijs Schoen- & Sleutelservice
Winkelcentrum Walburg
Hof van Holland 21
3332 EH Zwijndrecht

Sleutelservice Etten-Leur

Schoenmakerij v/d Vlist
Winkelcentrum 66
4873 AD  Etten-Leur