Ford autosleutel bijmaken2020-09-22T17:38:50+02:00

Ford autosleutel bijmaken

Laat uw Ford autosleutel tot wel 50% goedkoper bijmaken bij Autosleutels Nederland. We zijn aanzienlijk voordeliger dan uw autodealer. We maken uw Ford sleutels bij met of zonder afstandsbediening. Bent u uw enige sleutel verloren? Geen probleem. Door middel van onze hightech software maken we uw autosleutel helemaal opnieuw!

  • Ford autosleutel bijmaken op locatie
  • Tot wel 50% goedkoper dan uw autodealer
  • Klaar terwijl u wacht
  • Autosleutel met of zonder afstandsbediening
  • Autosleutel voor ieder type Ford

Bij onze vestiging of op uw locatie kunt u uw autosleutels opnieuw laten maken of laten kopiëren met of zonder elektrische bediening. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bel direct voor een prijs en afspraak!
06 38 273 588

Ford sleutel bijmaken prijs

De kosten van uw nieuwe Ford autosleutel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denkt u aan: het model, het type, de leeftijd van de auto, met of zonder afstandsbediening. Autosleutels die ouder dan 15 jaar zijn hebben waarschijnlijk nog geen chip. Om deze reden zijn deze sleutels ook voordeliger. Nieuwe modellen hebben wel een chip in de autosleutel. De chip maakt bij gebruik contact met de boardcomputer van de auto. We programmeren de sleutel, zodat hij op afstand contact kan maken met uw auto.

Autosleutel zonder afstandsbediening

Autosleutel met afstandsbediening

Of u nu een autosleutel met of zonder afstandsbediening nodig heeft, gemiddeld bent u binnen 15 tot 20 minuten voorzien van een nieuwe! Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in om een prijsopgave te krijgen voor de autosleutel behorend bij uw Fordmodel.

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Autosleutel voor ieder Fordmodel

Autosleutels Nederland kan ieder type autosleutel van Ford voor u bijmaken. Neem wel even van tevoren contact met ons op om te controleren of wij uw type sleutel op voorraad hebben. We kunnen u dan vertellen wat de kosten van uw nieuwe autosleutel worden en wanneer deze gereed is.

Ford Ka
Ford Fiesta
Ford Focus
Ford Mondeo
Ford Mondeo Wagon
Ford EcoSport
Ford Kuga
Ford Galaxy
Ford Transit
Ford C-Max
Ford Puma
Ford Edge

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Autosleutel laten bijmaken voor andere merken

Naast bijna alle modellen van Fiat, zijn we ervaren in het bijmaken of dupliceren van autosleutels van zeer veel andere automerken. Ook voor deze automerken is het mogelijk om autosleutels op locatie én met afstandsbediening te laten dupliceren.

Kom langs bij de winkel

We bevinden ons in Zwijndrecht en Etten-Leur. U kunt hier van dinsdag t/m zaterdag binnenlopen om uw autosleutel bij te laten maken. We hebben uw sleutel klaar terwijl u wacht.

Wist u dat wij ook autosleutels op locatie maken? Deze service bieden we door heel Nederland aan. We komen bij u thuis of op uw bedrijfslocatie langs om ter plekke uw sleutel te dupliceren of opnieuw te maken. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

Maandag:            op afspraak
Dinsdag:               09:00 – 17:30 uur
Woensdag:          09:00 – 17:30 uur
Donderdag:         09:00 – 17:30 uur
Vrijdag:                09:00 – 17:30 uur
Zaterdag:             09:00 – 17:00 uur
Zondag:               gesloten

Telefoon: 06 38 273 588
E-mail: info@autosleutels-nederland.nl

Sleutelservice Zwijndrecht

Buijs Schoen- & Sleutelservice
Winkelcentrum Walburg
Hof van Holland 21
3332 EH Zwijndrecht

Sleutelservice Etten-Leur

Schoenmakerij v/d Vlist
Winkelcentrum 66
4873 AD  Etten-Leur