BMW autosleutel bijmaken2020-05-28T16:06:09+02:00

BMW autosleutel bijmaken

Een BMW autosleutel bijmaken bij Autosleutels Nederland is tot wel de helft goedkoper dan wanneer u dit bij een dealer laat doen. We komen langs bij u op locatie om de sleutel van uw BMW te dupliceren. We maken gebruik van de nieuwste software, waardoor we klaar zijn terwijl u wacht. Heeft u helemaal geen sleutel meer? Ook dan kunnen wij een autosleutel bijmaken. Ook sleutels met afstandsbediening en transponder kunnen we maken.

  • Tot wel 50% goedkoper dan dealer
  • BMW sleutel bijmaken bij u op locatie
  • We gebruiken het nieuwste apparatuur en up-to-date software
  • Normale sleutels, sleutels met afstandsbediening en met transponder

Er komen veel aanvragen bij ons binnen voor het dupliceren van BMW autosleutels, bijvoorbeeld wanneer iemand een reservesleutel nodig heeft. Wij hebben hier dan ook veel ervaring mee en kunnen van de meeste modellen eenvoudig een autosleutel bijmaken.

Bel direct voor een prijs en afspraak!
06 38 273 588

BMW autosleutel bijmaken prijs

Welke autosleutel u ook laat dupliceren door ons; we zijn altijd tot wel de helft goedkoper dan de officiële BMW dealer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Autosleutel zonder afstandsbediening

Autosleutel met afstandsbediening

De exacte kosten kunnen we noemen wanneer we weten om welk model het gaat. Contacteer ons via de onderstaande knoppen voor een vrijblijvende offerte op maat of om een afspraak te maken. Het bijmaken van een sleutel doen we bij u op locatie op of bij onze autosleutel service in Zwijndrecht of Etten-Leur; het is maar net wat u wilt.

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

BMW sleutel bijmaken op locatie

Het is voor ons geen probleem om langs te komen bij u om uw autosleutel te dupliceren. Dat is ook meteen wat ons uniek maakt: we kunnen op elke locatie een sleutel bijmaken. Met ons speciaal ingerichte bus kunnen we door heel Nederland onze service verlenen. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 06 38 273 588.

Autosleutel met afstandsbediening of transponder

Heeft u een sleutel met afstandsbediening of met transponder (chip)? Dat is voor ons geen enkel probleem. Indien nodig helpen we u ook meteen met het koppelen van de nieuwe transpondercode aan uw auto. Heeft u al ergens een nieuwe autosleutel waarbij de auto na een paar seconden uitvalt? Dan herkent uw auto de transponder niet. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. In de meeste gevallen zijn onze diensten tot wel de helft goedkoper dan wanneer u naar de officiële dealer zou gaan.

Autosleutel voor alle BMW modellen

Voor vrijwel elke serie kunnen we een sleutel maken. Neem contact op door te bellen naar 06 38 273 588 om erachter te komen of wij een sleutel voor uw model hebben liggen. Ook kunt u dan meteen een afspraak inplannen. Soms kunnen we meteen al langskomen. Autosleutels Nederland heeft ervaring met het maken van sleutels voor de volgende BMW modellen:

1 Serie
2 Serie Active Tourer
2 Serie Cabrio
2 Serie Coupé
2 Serie Gran Tourer
3 Serie
3 Serie Gran Turismo
3 Serie Touring
4 Serie Cabrio
4 Serie Coupé
4 Serie Gran Coupé
5 Serie
5 Serie Touring
6 Serie Cabrio
6 Serie Coupé
6 Serie Gran Coupé
6 Serie Gran Turismo
7 Serie
X1
X2
X3
X5
X6
Z4

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Wanneer een reserve autosleutel maken?

Het laten maken van een reserve BMW autosleutel is een goed idee wanneer u een van de volgende punten af kunt vinken:

  • U bent één of beide sleutel(s) van uw auto kwijt.
  • Uw huidige autosleutel doet het niet meer goed.
  • U wilt een reserve autosleutel bij laten maken, bijvoorbeeld wanneer uw zoon of dochter haar rijbewijs heeft gehaald.

Indien u beide sleutels kwijt bent geraakt, kunnen we met behulp van speciale software uw auto openen en nieuwe sleutels programmeren. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 06 38 273 588 of te e-mailen naar info@autosleutels-nederland.nl.

Sleutel kwijt: ben ik verzekerd?

Heeft u een WA beperkt casco of All-risk autoverzekering, dan bent u vaak verzekerd voor het kopen van nieuwe sleutels. Let er wel op dat dit verschilt per verzekeraar. Vaak worden de kosten allen vergoed wanneer uw sleutel gestolen is en niet wanneer u hem zelf kwijt bent geraakt. Contacteer uw verzekeraar om te weten te komen waar u precies voor bent verzekerd.

Andere merken autosleutels

Autosleutels Nederland heeft, naast het bijmaken van BMW sleutels, ervaring met het goedkoop en snel bijmaken van sleutels voor de onderstaande merken.

Bezoek onze sleutelshop

Onze Autosleutel servicepunten zijn gevestigd in Zwijndrecht en Etten-Leur, waar u terecht kunt voor al uw sleutelproblemen.

Sleutelservicepunt Zwijndrecht

Buijs Schoen- & Sleutelservice
Winkelcentrum Walburg
Hof van Holland 21
3332 EH Zwijndrecht

Sleutelservicepunt Etten-Leur

Schoenmakerij van der Vlist
Winkelcentrum 66
4873 AD Etten-Leur

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over Autosleutels Nederland? Neem dan contact op via de onderstaande knoppen.

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier