Autosleutel kwijt

Als u uw autosleutel kwijt bent, komt Autosleutels Nederland graag langs om een autosleutel voor u bij te maken. Voor vrijwel alle automerken kunnen wij meteen een autosleutel bijmaken. Dit doen we gewoon bij u op locatie. Met onze speciaal ingerichte servicebus komen we bij u langs om uw autosleutel te dupliceren. Bent u beide autosleutels kwijt? Ook dan kunnen we een autosleutel bijmaken. Autosleutels Nederland is tot wel 50% goedkoper dan de autodealer.

  • Snelle service: klaar terwijl u wacht
  • Bij onze servicepunten of bij u op locatie
  • Autosleutels voor alle automerken
  • Ook sleutels met afstandsbediening

Beide autosleutels kwijt, wat nu?

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent, kunt u het beste meteen contact opnemen met Autosleutels Nederland door te bellen naar 076-5328366 of door een email te sturen naar info@autosleutels-nederland.nl. In de meeste gevallen kunnen we meteen een nieuwe sleutel maken, ook als u beide autosleutels kwijt bent geraakt. U bepaalt zelf of we dat in een van onze servicepunten in Etten-Leur of Zwijndrecht doen of bij u thuis. In het geval van een gestolen sleutel, is het goed om meteen aangifte te doen bij de politie en om de sleutel uit te laten programmeren, zodat de dief later niet uw auto kan stelen.

Autosleutels bijmaken kosten

De prijs voor het bijmaken van een autosleutel verschilt per automerk. Ook hangt het ervan af of u autosleutels met of zonder afstandsbediening wilt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Ben ik verzekerd tegen een gestolen of kwijtgeraakte sleutel?

Met een WA beperkt casco of allriskverzekering kunt u in de meeste gevallen het maken van een extra autosleutel laten vergoeden door uw verzekeraar. In dit geval gaat het puur om sleutels die gestolen zijn, niet om sleutels die u zelf kwijt bent geraakt. Is de autosleutel gestolen uit uw huis? Dan kan het goed zijn dat de inboedelverzekering dat vergoedt. Om er zeker van te zijn of een gestolen sleutel wordt verzekerd, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Navigatie

Close

Bekijk op automerk

Hoofdpagina
Alle autosleutels
Contact