Autosleutel kwijt2020-08-28T12:57:23+02:00

Autosleutel kwijt

Als u uw autosleutel kwijt bent, komt Autosleutels Nederland graag langs om een autosleutel voor u bij te maken. Voor vrijwel alle automerken kunnen wij meteen een autosleutel bijmaken. Dit doen we gewoon bij u op locatie. Met onze speciaal ingerichte servicebus komen we bij u langs om uw autosleutel te dupliceren. Bent u beide autosleutels kwijt? Ook dan kunnen we een autosleutel bijmaken. Autosleutels Nederland is tot wel 50% goedkoper dan de autodealer.

  • Snelle service: klaar terwijl u wacht
  • Bij onze servicepunten of bij u op locatie
  • Autosleutels voor alle automerken
  • Ook sleutels met afstandsbediening

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier

Beide autosleutels kwijt, wat nu?

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent, kunt u het beste meteen contact opnemen met Autosleutels Nederland door te bellen naar 06 38 273 588 of door het offerteformulier in te vullen. In de meeste gevallen kunnen we meteen een nieuwe sleutel maken, ook als u beide autosleutels kwijt bent geraakt. U bepaalt zelf of we dat in een van onze servicepunten in Etten-Leur of Zwijndrecht doen of bij u thuis. In het geval van een gestolen sleutel, is het goed om meteen aangifte te doen bij de politie en om de sleutel uit te laten programmeren, zodat de dief later niet uw auto kan stelen.

Autosleutels bijmaken kosten

De prijs voor het bijmaken van een autosleutel verschilt per automerk. Ook hangt het ervan af of u autosleutels met of zonder afstandsbediening wilt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Sleutel bijmaken? Bel direct voor een prijs en afspraak!
06 38 273 588

Ben ik verzekerd tegen een gestolen of kwijtgeraakte sleutel?

Met een WA beperkt casco of allriskverzekering kunt u in de meeste gevallen het maken van een extra autosleutel laten vergoeden door uw verzekeraar. In dit geval gaat het puur om sleutels die gestolen zijn, niet om sleutels die u zelf kwijt bent geraakt. Is de autosleutel gestolen uit uw huis? Dan kan het goed zijn dat de inboedelverzekering dat vergoedt. Om er zeker van te zijn of een gestolen sleutel wordt verzekerd, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Autosleutel bijmaken voor alle merken

Autosleutels Nederland is specialist op het gebied van autosleutels en kan voor vrijwel alle merken een sleutel maken, ook autosleutels met afstandsbediening. Is de originele sleutel kwijt, beschadigd of gestolen? Dan kunnen we met onze servicebus snel ter plaatse zijn om er een bij te maken.

Neem contact op

Autosleutels Nederland is onderdeel van Buijs Schoen- & Sleutelservice en Schoenmakerij van der Vlist. Onze servicepunten zijn in Zwijndrecht en Etten-Leur.

Sleutelservicepunt Zwijndrecht

Buijs Schoen- & Sleutelservice
Winkelcentrum Walburg
Hof van Holland 21
3332 EH Zwijndrecht

Sleutelservicepunt Etten-Leur

Schoenmakerij van der Vlist
Winkelcentrum 66
4873 AD Etten-Leur

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over Autosleutels Nederland? Neem dan contact op via de onderstaande knoppen.

Bel: 06 38 273 588 Contactformulier